Juleferie

23.12.2011 kl.16:21 i Diverse 3 kommentarerDet har vært veldig stille fra meg de siste dagene/ukene, og grunnen til det er rett og slett at jeg har vært superstresset med både ny jobb, bursdager og juleforberedelser. Siden jeg likevel ikke har postet noe særlig på bloggen, tar jeg meg en meget velfortjent juleferie, så satser jeg på å komme sterkere tilbake om en ukes tid.

I dag har min kjære bursdag, så det blir en aldri så liten bursdagsfeiring i kveld, før det braker løs imorgen med julefeiring:-) Vi skal være hjemme i år, og jeg syns det er så deilig å slippe å stresse rundt med gaver og barn:-)

Jeg ønsker dere alle en fantastisk jul og en fin romjulstid, så "snakkes" vi om ikke så alt for lenge:-)


3 kommentarer

Luisa

23.12.2011 kl.16:51

Ha en fin feiring i kveld :) og god jul! Kos dere masse :)
Mira

23.12.2011 kl.17:46

Ønsker deg en god jul! :)
Monajenten

28.12.2011 kl.22:46

Skjønningene<3

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits