En vemodig dag

01.12.2011 kl.20:36 i Diverse 2 kommentarer

I dag har jeg vært hjemme og ryddet huset. Veldig greit og praktisk med en fridag, men jeg skulle mye heller ha vært på jobb sammen med verdens beste gjeng. Tårene sitter løst og jeg er skikkelig trist, men samtidig utrolig takknemlig for tiden jeg har vært der. På mandag er det på´an igjen med ny jobb, så jeg håper at ting blir litt lettere da.

I går var altså siste dag, og de hadde gjort i stand en nydelig avslutning for meg. Tradisjonen tro, kunne jeg ikke avslutte uten å ta med meg noe hjemmebakt, og jeg regnet meg fram til at det er den åttende tingen jeg har bakt siden jeg begynte der for syv måneder siden;-) Jeg ble fortalt at jeg avsluttet med stil, så jeg tror kaken falt i smak:-)

Dette er altså inni kaken. Jeg bakte kokoskake, og det er muligens den aller beste kaken i hele universet. Seriøst.

Ferdig kake. NAM!

Mine nydelige kollegaer hadde gave til meg, og jeg fikk denne nydelige engelen som stod oppi en pose som fortalte meg at det er en skytsengel<3

I tillegg fikk jeg verdens fineste blomsteroppsats og kort. Sukk, verdens beste mennesker.Denne jobben har virkelig forandret meg som person, og hver og en har gjort inntrykk på meg. Derfor var det helt naturlig for meg å lage et personlig kort til alle sammen, i tillegg til at jeg hadde satt sammen en film med alle bildene jeg har tatt på sosiale sammenkomster, lagt til musikk og små filmklipp, og tilslutt en sang som jeg har skrevet til dem. Jeg tror det ble satt stor pris på. Da sjefen kom med noen ord, klarte jeg ikke å holde tårene tilbake, og jeg klarte selvfølgelig ikke å få en slutt på det heller. Huff og huff. Så ja, dagen i dag har vært veldig vemodig. Bare det å se på klokken da den var halv tolv, gjorde meg trist fordi jeg visste at de hadde lunsjpause. En smule følsom kan man si, men det er virkelig ikke rart at jeg er trist når jeg måtte forlate verdens beste arbeidsplass.


2 kommentarer

Luisa

02.12.2011 kl.16:25

Så koselig og forstår godt at det er vemodig. Kaken ser forresten supergod ut!
Monajenten

03.12.2011 kl.12:04

Luisa: Ja, kaken var knallgod! Er fortsatt trist jeg, huff. Satser på at det blir bedre når jeg begynner i ny jobb på mandag:-)

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits