Kaos

16.11.2011 kl.23:40 i Diverse 5 kommentarerAkkurat nå er det ca. sånn oppi hodet mitt. Fullt av kaos og labyrinter som gjør det så komplisert for meg at jeg ikke aner hvilken vei jeg skal velge for å komme frem dit jeg vil.

Vikariatet mitt går mot slutten, og det er kjempetrist. Jeg elsker virkelig jobben min, og det er helt forferdelig å tenke på at jeg snart er ferdig der. Når til og med sjefene er lei seg og sier at de vil beholde meg, er det nesten verre. Det hadde vært lettere om de var glad for å bli kvitt meg, men jeg er jo selvfølgelig glad for at det ikke er realiteten. Men det er nemlig ikke opp til dem, men noen enda høyere i systemet... Nå ser det ut til at jeg muligens blir "omplassert" da, hehe, og da blir jeg ihvertfall værende i "familien", noe som kanskje kan gi meg en mulighet til å komme tilbake hvis det skulle være behov for meg igjen.

Det viktigste er vel i grunnen at jeg får en ny jobb å gå til, og hvis det blir sånn som det kan se ut til, må jeg i så fall kjøpe meg bil. Enda et problem. Bil liksom, jeg har jo ikke peiling?! Det blir litt sånn at jeg går inn på finn, og så "Heeeii, den så fin ut! Fin farge, fine seter - OK I´ll take it!" Men det funker jo ikke akkurat sånn. Og hvordan i huleste kan jeg vite at bilen jeg kjøper er en sikker og grei bil som varer i mer enn 17 dager, når felles for alle selgerne er nettopp at de ønsker å selge bilen sin. Selvfølgelig gjør de jo det de kan for å få solgt den. Huff og huff.

Jeg tenker så mye for tiden at det nesten kvalifiserer som trening (hjernetrim, høh...) men jeg er ikke vant til å trene så mye (ooops) så jeg er ekstremt sliten. Sliten av å ikke vite, av å ikke ha noe fast å forholde meg til. Men sjefen min sa jo at det alltid ordner seg for snille piker, og i og med at hun nærmest ga meg et mordblikk da jeg sa at det er synd jeg ikke er en av dem, så får jeg vel regne med at jeg er litt snill jeg også, og at det ikke går så alt for lang tid før det ordner seg:-)

Nå må jeg sove, skal bare tøye ut hjernen litt med verdens mest avhengighetsskapende boblespill. Sov godt søte små;-)


5 kommentarer

adrianasunivers

16.11.2011 kl.23:54

Alt ordner seg for snille piker :P tihi. . .
Monajenten

16.11.2011 kl.23:57

Haha ja, der sa du det;-)
Regine

17.11.2011 kl.21:28

Uff, håper du finner av alt Mona. Så kjedelig at du må slutte i den jobben du liker så godt, håper virkelig du vil trives i den nye og at du finner deg ein bra bil, kjenner du ingen som kan hjelpe deg med det? Håper det!! Lykke til med bilkjøp :)) haha, hadde nok tenkt mest på utseendet og farge eg og, bra min kjære tar seg av slikt.. eg hadde ikkje hatt peiling.

Sv: Tusen takk Mona! <3
Luisa

18.11.2011 kl.09:32

Så kjipt når vikariat går ut, har en venninne som er i samme båt. Håper du finner utav det søta ;)
polliani

20.11.2011 kl.14:03

uff da, men du finner helt sikkert ut av det :)

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits