Reisetips til København

13.11.2011 kl.13:38 i Diverse 4 kommentarer


Google

Nå er det bare fem dager til jeg reiser på jentetur til København!! Flyet går tiiidlig fredag morgen, og vi har tre hele dager der nede:-) Jippi!

Men jeg trenger litt tips av dere, for jeg har nemlig aldri vært i København! Det eneste jeg vet, er at jeg skal spise Yasai Katsu Curry (nr. 76) på Wagamama ved togstasjonen, haha:-P Da jeg var på klassetur til London for et par år siden, spiste jeg det der, og det er noe av det beste jeg noensinne har smakt! Får håpe at jeg ikke har for høye forventninger og blir skuffet, selv om jeg tviler på det;-)

Er det noen som har vært i København, som kan tipse meg om steder jeg  besøke, hvor det er best å shoppe, hvor de har god mat osv osv. Jeg tar i mot alle tips med stor takk! :-)


4 kommentarer

Jonas Bech

13.11.2011 kl.14:26

Det så herlig ut!
Luisa

13.11.2011 kl.20:18

Så gøy! Har ikke vært der på veldig mange år så jeg har ingen spesielle tipst dessverre, men tar gjerne i mot dine tips når du kommer hjem igjen :)
Kine

14.11.2011 kl.20:28

Hmm, har ikke vært så mye i Køben, men når du er i DK, må du prøve favoritt-ølen min: Jacobsen Brown Ale, den e knallgod! :)

God tuuur!
Monajenten

14.11.2011 kl.21:54

Takk for tips Kine, skal skrive det ned:-D

Luisa: Skal gjøre mitt beste, hehe;-)

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits