Åttitallsfest

26.10.2011 kl.18:27 i Diverse 11 kommentarer


Google

Jeg skal på åttitallsfest, hurra! Det blir kun spilt åttitallsmusikk hele kvelden, og jeg må kle meg ut! Hurra igjen:-) Jeg elsker sånne ting, jeg er jo tross alt åttitallsbarn;-) Men jeg trenger likevel masse tips til hva jeg kan gå med, hvordan jeg kan ha håret, sminke, tilbehør osv. Det hjelper liksom ikke å bare se på bilder, syns jeg.

Jeg hadde i utgangspunktet planlagt å kjøre den "mørke" stilen, med skinnbukse, paljettjakke med skulderputer, blondetopp og høyt hår, men er det kjedelig? Eller kan det funke? Hva med tilbehør? Som sagt, jeg trenger massevis av tips, så værsågod - start brainstormingen:-)


11 kommentarer

Kine

26.10.2011 kl.21:07

Åååå, jeg leste feil, trodde det stod "Jeg skal HA åttitallsfest", og tenkte: "Hvor er invitasjonen???" Søren óg, missunnelig nå ;) Meeen bursdagen din er jo rett rundt hjørnet, du skal ikke kjøre en temafest du og da? ;)

Forresten, når det gjelder tips, jeg sier bare én ting: finn frem kreppetangen!
Monajenten

26.10.2011 kl.21:15

Får jeg låne din kreppetang da? :-D

Vet du, kan hende jeg må skuffe deg...tror ikke det blir noe fest i år:-( (Og du hadde jo selvsagt fått invitasjoooon da, du er jo selvskreven:-D)
Kine

26.10.2011 kl.21:21

Du må jo ha fest Monis, er ikke høst uten monisfest!!

Du kan seff låne kreppetangen, hvis den er i live enda da...har ikke sett den siden åttitallet (evt tidlig nittitall), men håper den fremdeles bor bakerst i et skap hos mine foreldre..
Monajenten

26.10.2011 kl.22:34

Hihi, du får ta deg en tur å lete:-p Neida;-) Tror vi får ta igjen den festen altså.....:-)
Luisa

27.10.2011 kl.08:01

Så kult!!! Du må vise oss :D
Regine

27.10.2011 kl.15:58

Å, så gøy! Elsker temafester! Eg hadde nok gått for svart skinn, stort hår og noke rosa effekter :D

Kos deg!
Monajenten

27.10.2011 kl.16:30

Luisa: Skal prøve å få tatt noen bilder:-)

Regine: Takk for tips! Lurer på å bruke rød leppestift og røde sko, samme som på det bildet av meg i lys rosa blondekjole ute i skogen. Høres det greit ut? Og så høyt hår selvsagt:-)
polliani

27.10.2011 kl.20:32

gotta love the 80's
Monajenten

27.10.2011 kl.20:53

Definitivt polliani:-) Spesielt musikken:-)
Regine

28.10.2011 kl.15:41

Sv: Mona, kommentaren du la igjen på bloggen min rørte meg virkelig og gjorde sånn inntrykk på meg. Spesielt det du skreiv på slutten om at eg har gjort eit kupp, men at det har han også.. det var godt å høre, eg hører daglig at eg er så heldig som har han - og eg tenker i mitt stille sinn at eg er heldig, og han er bare så uheldig som har meg som det bare er problem med.

Det er så rørende at du som ikkje kjenner meg skriver så fine ord, det varmer sånn i hjertet mitt og eg blei så glad av det du skreiv. Tusen takk, you made my day

Klem <3
Monajenten

28.10.2011 kl.16:29

Regine. Jeg mener hvert eneste ord. At han har valgt deg og står ved din side uansett hva, er beundringsverdig. Men det er minst like beundringsverdig at du står på, holder motet oppe, skriver en fantastisk blogg, og gjør de tingene du kan ut i fra situasjonen din. Selv i svake øyeblikk, fremstår du sterk på bloggen din, ihvertfall for meg.

Det er rart dette med at når man har lest en blogg i lang, lang tid, så føler man nesten at man kjenner personen bak. Det er nesten sånn at om jeg hadde møtt deg på gaten, så hadde jeg ropt på deg og gitt deg en klem fordi jeg tenker at jeg kjenner deg;-)

Jeg ønsker deg en kjempefin helg Regine!

Klem tilbake<3

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits