Bloggen har bursdag

22.10.2011 kl.00:13 i Diverse Én kommentar


Google

Kalenderen viser 22. oktober, og i dag er det nøyaktig 1 år siden jeg begynte å blogge (på denne bloggen;-)) Det er vel blogg nr. 6 eller 7, så jeg er faktisk litt imponert over at jeg har klart å holde på så lenge, selv om jeg helt garantert regnes som nykommer i bloggalder:-)

Hurra for bursdagsbloggen!

Nå har jeg sittet i noen timer og bladd i arkivet, og tenkte rett og slett at jeg skulle lage en årskavalkade:-) Det ble såpass mange bilder at jeg kommer til å dele det opp i to innlegg sånn at jeg ikke risikerer å krasje maskinene deres;-) Følg med, første del kommer forhåpentligvis etter at jeg har sovet litt. God natt folkens:-)


Én kommentar

Luisa

23.10.2011 kl.20:11

Hurra! gratulerer til bloggen :D Og til deg selvfølgelig :D

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits