Inspirasjon til soverommet

16.10.2011 kl.22:41 i Inspirasjon 3 kommentarer


Weheartit

Denne bloggen er jo mitt lille drømmeland, og akkurat nå drømmer jeg om å pusse opp soverommene. Aller helst drømmer jeg om et stort hus med større og flere soverom, men det snakker vi ikke om akkurat nå. Det er så utrolig mye inspirasjon å hente på nettet, men jeg fant veldig få gutterom på Weheartit. Jeg får lete videre en annen dag, og kose meg med disse bildene foreløpig:-) Jeg har ihvertfall funnet ut at en stor tavle eller en tavlevegg er utrolig gøy for barna. Tenk så moro å kunne tegne på veggen uten å få kjeft da! :-)

Jeg har tenkt mye på hvilken stil vi skal ha den dagen vi får et hus, men jeg syns det er så vanskelig for jeg liker så mye forskjellig. Jeg er veldig glad i det romantiske da, og vil at hjemmet vårt skal stråle av kjærlighet og lykke, for det er jo sånn vi har det:-) Men sånn som f.eks. her vi bor nå, har vi ikke et eneste bilde på veggene, fordi det blir så utrolig stygge merker. Kjempedumt og veldig lite personlig, men sånn får det bare være akkurat nå.

Én dag får vi kanskje oppfylt våre drømmer. Frem til da fortsetter jeg å drømme:-)


3 kommentarer

tonje

17.10.2011 kl.09:52

Wow for noen lekre soverom!
jenlen

17.10.2011 kl.15:00

åh så mycket fint!
Luisa

18.10.2011 kl.08:53

åh, herlig inspirasjon!

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits