Blondine

02.10.2011 kl.22:34 i Diverse 2 kommentarerOk, jeg kunne ha prøvd å lure dere med å si at jeg har blitt blondine, men siden det er et juletre og masse gaver på bildet, tviler jeg på at jeg hadde klart det;-) Jeg har nettopp sittet og bladd gjennom masse bilder, og fant plutselig dette. Et av veldig få bilder jeg har av meg selv som blondine. Det var veldig rart å se, ihvertfall siden jeg har hatt hårfargen jeg har nå så lenge. Før var jeg en racer på å bytte hårfarge, hehe;-) Men hva syns dere? Kledde jeg det? (Ærlige meninger takk;-))

I dag har forresten jeg og min kjære 6-årsdag<3 Det ble feiret med hjemmelaget lapskaus og brownies, hehe;-) Håper alle har hatt en fin helg. Nå er det god natt her i heimen:-)


2 kommentarer

Regine

03.10.2011 kl.13:26

Gratulerer med 6-årsdag, mange år, så flott!! :)

Alt kler den smukke, du var fin som blondine, men eg liker deg best med den fargen du har no! Eg er naturlig blond, såg på bilder i går med heilt lyst hår.. rart å se no når eg er så mørk :)
Monajenten

03.10.2011 kl.20:37

Takk søte deg:-) Jeg er egentlig enig med deg, men jeg får sånn lyst-til-å-bli-blond perioder innimellom. Men så husker jeg på sist jeg prøvde (etter dette) og da så jeg ut som en gul sau:-p Du er nydelig med det mørke håret, det kler deg så utrolig bra!

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits