Jeg trenger tips

21.09.2011 kl.17:58 i Diverse 2 kommentarer

Siden jeg tydeligvis har begynt med faste fredagsfavoritter, noe som egentlig ikke er så smart siden jeg ikke akkurat er den som poster 17 innlegg i uken, så trenger jeg masse tips fra dere:-) Er det noen som har noen gode forslag til hva jeg kan skrive om, noe dere syns er mer interessant enn andre ting? Kjør på, dette blir en bloggosofisk brainstorming;-)


2 kommentarer

Luisa

22.09.2011 kl.12:17

Jeg syns det er veldig vanskelig å svare på slike spørsmål :p Noen sier det er en av bloggernes feller, å spørre leserne hva de vil høre om hehe.. Men håper du finner utav det. Du blogger jo i første omgang fordi det er noe du vil dele, åsså liker vi andre det så følger vi med ;)
Monajenten

22.09.2011 kl.20:57

Luisa: Du har jo egentlig et poeng;-) Men jeg tror jeg er i en bloggfelle likevel jeg, for jeg finner liksom ikke en "vei". Du har jo f.eks. politikken og du er utrolig flink til å skrive, og personlig liker jeg best blogger som har et gjennomgående tema og en sammenheng (som din). Det er vel i grunnen kun sånne blogger jeg leser, så det krever litt skjerpings her på min;-)

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits