Bare litt regn

06.09.2011 kl.18:22 i Diverse 3 kommentarer


Chatterboxwrites

Himmelen bare åpnet seg den, og tømte alt regnet ned i hodet på oss. Snakk om å starte høsten med ekstremvær! Jeg har nesten gått i dvale de siste dagene, jeg er dessverre ikke typen til å danse i regnet og juble over dammer så store som innsjøer, så det har blitt mye innekos og brettspill:-)

Imorgen skal jeg prøve brudekjoler igjen, hurra! Denne gangen skal jeg gå med åpent sinn og null forventninger, og jeg skal prøve kjoler jeg ikke tror jeg kler. Jeg kan jo bli overrasket:-)
Så utrolig mange ting det er å huske på til et bryllup forresten, langt flere enn jeg hadde trodd. Men det er veldig gøy da:-) Nå er fargene bestemt, fotografen er booket og blomsterleverandøren er klar, så vi har kommet godt i gang:-) Jeg har funnet en nydelig dress til min kjære også, jeg har bare ikke vist den til ham enda... Men har han egentlig stemmerett når det gjelder antrekket sitt??? Så må vi finne brudepikekjole og dress til skjønningene våre, men jeg tenker at det er greiest å vente med det til våre klær er i boks. Vi må jo matche litt vel? :-)

Jeg ønsker dere alle en strålende kveld - med eller uten regn;-)


3 kommentarer

Luisa

07.09.2011 kl.11:47

Så spennende med brudekjoleprøving! Lykke til :)

Det er ekstremvær her også. reng reng og atter regn!
Luisa

07.09.2011 kl.11:48

haha herremin er det mulig å skrive regn feil to ganger på rad? Lol
Monajenten

07.09.2011 kl.17:55

Hihihi reng reng:-D Takk Luisa:-) Prøvde kjoler i det du kommenterte, jeg;-)

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits