Fred Jonny

24.08.2011 kl.23:23 i Inspirasjon Én kommentar


Kilde: Fred Jonny

Av og til (les: ofte) trenger man inspirasjon fra andre for å utvide tankegangen og forbedre egne idéer, og da er O´Store Internett en meget god venn som kan by på det meste man ønsker å la seg bli inspirert av. Fred Jonny er en av mine favoritter, og jeg elsker disse bildene. Fargesammensetningene, utsnittene, måten collagene er satt opp på...ja, jeg elsker rett og slett alt med dem.

Jeg går ofte og grubler, tenker og skribler ned idéer, og jeg har ikke akkurat få ark dekket av diverse dårlige strektegninger og ord som nærmest er uleselig fordi jeg har skrevet litt for fort i frykt for å glemme hva jeg tenkte. Men disse bildene fotografert av Fred Jonny dukker alltid opp igjen i hodet mitt fordi jeg syns de er utrolig kreative, samtidig som de fanger oppmerksomheten min med én gang jeg ser dem. Sånne bilder vil jeg også fotografere.


Én kommentar

Luisa

25.08.2011 kl.08:25

Utrolig kule bilder!

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits