Brudebukett

23.08.2011 kl.22:12 i Bryllup 3 kommentarer


Google

Så sitter jeg her da, og drømmer meg bort i blomster og brudebuketter:-) Jeg har en tanke oppi hodet mitt som sier at jeg skal ha en brudebukett med blomster i dyp lilla og cerise, men jeg syns det er utrolig fint med hvite blomster også. Det er så mange ting å tenke på, og det er vanskelig å bestemme seg. Jeg har jo god tid enda, men tiden flyr og plutselig er dagen kommet. Da er det greit å være litt tidlig ute, syns jeg! :-)


3 kommentarer

Luisa

24.08.2011 kl.09:30

Så mange fine :)
Regine

25.08.2011 kl.11:47

Åå, så lekre buketter - er veldig glad i lilla eg og, men som du seier så er reint og kvitt veldig lekkert det og!! Søstra mi er blomsterdekoratør, så ho har alt tenkt ut for meg.. så eg slepper å tenke, hehe.. :)

Sv: Tusen takk for kjempefin kommentar du la igjen på bloggen, blir så glad - og er rørt over medfølelsen eg får, takk :)
Monajenten

25.08.2011 kl.12:14

Regine: Det var en selvfølge for meg, jeg har jo fulgt bloggen din lenge, og føler nesten at jeg kjenner deg:-)

Skal dere gifte dere snart også?? Så spennende isåfall:-)

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits