Forandringer

02.08.2011 kl.18:03 i Diverse Én kommentar

Dagene flyr avgårde, juli har blitt til august og hverdagen begynner så smått å falle på plass igjen. Nå følte jeg at det var på tide med en forandring på bloggen, kanskje det er det som må til for å hente frem igjen inspirasjonen også. I tillegg til å endre fargene og headeren, har jeg også endret kategorinavnene fra engelsk til norsk, og lagt til stor bokstav. Overskriftene blir nok stort sett norsk fremover også:-)

Jeg vet at jeg ser sånn halvveis gal ut på bildene i headeren, men det er jo i grunnen sånn jeg er;-) En smule sprø, tre hakk barnslig og smågal til tider, så da tenkte jeg at jeg likegodt kan fremstille meg selv slik jeg faktisk er, istedenfor å prøve å være en annen!

Jeg er litt i tenkeboksen angående bloggen for tiden, jeg prøver å klekke ut en skråsikker plan for å gjøre den interessant (noe den for tiden ikke er, jeg vet...) men det er jammen ikke lett! Jeg er ingen skjønnhetsekspert, jeg går med de klærne jeg føler for, enten de er fra 2011 eller 1999, jeg er ingen skribent med en humoristisk vri på hver minste lille hverdagssituasjon..... Jeg føler ikke at det er så veldig spennende å bare spamme bloggen med inspirasjonsbilder fra weheartit eller fra mine egne fotograferinger heller, selv om det er ok med noen innlegg innimellom. (Det er jo tross alt utrolig mange vakre bilder på weheartit!) Så ja, jeg fortsetter å vri og vende på hjernecellene til den ultimate idéen dukker oppi hodet mitt:-)

Her er det forrige designet - hvilket likte du best?


Én kommentar

Luisa

02.08.2011 kl.19:17

For en fin og levende header :) Håper du finner utav det!

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits