chubby cheeks

27.07.2011 kl.13:52 i Konkurranser Ingen kommentarer


Photo credit: Chubby Cheeks

I går kom jeg hjem til en utrolig koselig overraskelse:-) For noen dager siden sendte jeg inn mitt bidrag til en konkurranse på Anette-Maries blogg, hvor man kunne vinne denne lekre vesken/stellevesken! Da jeg sjekket mailen min i går, viste det seg at jeg hadde vunnet den! Hurra og tusen takk!! :-)

Vesken er av ekte skinn både innvendig og utvendig, og den er delt i to slik at man f.eks. kan ha én del til barneutstyr og én del til egne ting. Jeg falt for den med en gang, og syns den var både lekker og praktisk, så jeg ble utrolig glad da jeg var så heldig å vinne den:-)

Jeg håper at dere alle har det bra, og tar vare på hvert sekund med deres kjære. Tiden er verdifull.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits