out of words

23.07.2011 kl.23:37 i Samfunn 2 kommentarer

Oslo og Utøya er rammet av en forferdelig tragedie, og det er umulig å finne ord som kan beskrive hvor grusomt og meningsløst dette er. Hele Norge står sammen i sorgen, og i dag er vi alle preget av det som har skjedd. Mine tanker går til de som er såret, til de pårørende, og ikke minst til alle de uskyldige ungdommene som har mistet livet... Ta vare på alle du er glad i, fortell dem at du bryr deg, at du er der for dem. Vis kjærlighet og omsorg for dine nære. Livet er verdifullt, verdsett hvert eneste sekund.


2 kommentarer

Luisa

24.07.2011 kl.15:26

Det er så forferdelig, et mareritt som har rammet hele Norge.. Samtidig som vi sørger, må vi være sterke og stå sammen for de etterlatte, for ofrene og ikke minst for vårt flotte lille land <3
Monajenten

24.07.2011 kl.22:31

Det er sant Luisa, samhold er utrolig viktig nå, og det ser ut til at Norge er veldig flink på akkurat det. Vi viser omsorg, vi bryr oss og vi sørger sammen. Våre politikere og vår kongefamilie har vist seg som helt vanlige mennesker som alle oss andre, og det gjør meg takknemlig.

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits