summertime

17.07.2011 kl.10:32 i Diverse Én kommentar

Jeg har  visst tatt litt sommerferie fra bloggen selv om det ikke var helt planlagt. Hodet mitt har vært helt kaos denne uken, fordi jeg hadde min første bryllupsfotografering i går, og den varte i ikke mindre enn seks timer...! Resten av dagen gikk med til å ligge på sofaen og ikke gjøre noe, og jeg kjenner at jeg fortsatt er helt utslitt, men på en god måte da:-)

I løpet av neste uke skal vi mest sannsynlig reise på ferie litt rundt i Norge, og bare kose oss sammen med familien:-) Vi får krysse fingrene for at været blir sånn noenlunde, for det er jo ikke akkurat en selvfølge her i vårt lille land:-)

Jeg ønsker dere alle sammen en strålende sommer, enten dere skal på ferie, bare være hjemme eller kanskje jobbe. Nyt hver dag, for den kommer ikke tilbake! (Hehe, dagens klisjé;-)) Jeg kommer sterkere tilbake i august, selv om det kanskje kommer et innlegg innimellom før den tid:-)

Alle bildene er fra Weheartit.


Én kommentar

Luisa

18.07.2011 kl.15:13

Ha en nydelig ferie! Vi hadde planlagt Norge-ferie, men det gikk jo litt i dass. Er i Norge, men får ikke reist rundt :( Men vi har mange ferier igjen, så vi får bare tenke på det som en utsettelse. Håper dere får en superfin ferie uansett :)

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits