new and blue

10.07.2011 kl.10:45 i Antrekk 4 kommentarer

Jeg hadde en liten egoshoot i går etter tre andre fotograferinger, og jeg var tydeligvis så fornøyd med min nye bukse at jeg hoppet i taket av glede, hehe;-) Hva er det de sier; Man er ikke voksen før man tør å være barnslig? :-p

Ellers har jeg ikke forsvunnet selv om det skulle virke sånn på bloggen... Jeg er litt i tenkeboksen for hvordan jeg skal forbedre den hvis jeg skal fortsette å blogge, for det er ingen rød tråd her, og jeg hadde nok ikke hatt så lyst å lese den hvis det var en annens blogg, ooops.... Da tenker jeg at det er på tide å gjøre noen endringer:-)

Har dere tips til hva jeg kan gjøre for at den skal være mer interessant? Noe dere liker bedre å lese om enn andre ting? Konstruktiv kritikk mottas med stor takk! Og ellers ønsker jeg dere en fin søndag:-)


4 kommentarer

Luisa

10.07.2011 kl.15:01

Fin bukse! Jeg aner faktisk ikke, tror ikke jeg har noen tips :p Men håper du finner utav det!
Regine

11.07.2011 kl.12:15

Oh, liker buksa.. kule bilder av fine deg!! :)

Hmm, tips? .. blogg om det du er opptatt av og som du brenner for, det er då det blir best trur eg.. om ein bare følger hjertet og gjør det ein liker sjølv, då blir det bra :)
Veronica S

11.07.2011 kl.16:42

slitan med ny bukse da;) fine bilder.
Monajenten

11.07.2011 kl.17:51

Tusen takk alle sammen;-)

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits