blue hands and no candy

18.05.2011 kl.20:48 i Diverse 2 kommentarer


Photo credit: Weheartit

Haha ja, hva skal jeg si? Det er ikke mine hender på bildet, men det kunne faktisk ha vært det, bortsett fra at jeg "kun" var blå inni håndflatene...det begynte altså i går kveld da jeg (endelig) bestemte meg for å lage 17.maikonfekt. Jeg delte marsipanen i tre og skulle farge den ene delen blå. Det første som skjedde var at jeg brukte alt for mye blåfarge slik at marsipanen ble bortimot svart og kunne ikke brukes. Og så var det hendene. Jeg hadde jo naturlig nok brukt dem for å blande inn fargen, og smarte meg hadde ikke hansker på. Det resulterte i knall blå hender!

Med tanke på at jeg skulle på sånn ca. hundreogførti kundemøter i dag, var blå hender særdeles upassende, så jeg gikk igang med Prosjekt Hudfargede Hender. For å gjøre en lang historie kort, prøvde jeg det meste, før jeg endte opp med å vaske meg med bakepulver og rapsolje:-) Heldigvis fungerte det, sånn hvis man ser bortifra et par blå negler og neglebånd;-) Men tiden fløy jo fra meg, så noe konfekt ble det ikke.....

Moral: Bruk alltid hansker når du farger marsipan, og ha bakepulver og rapsolje stående klar i tilfelle uhellet skulle være ute;-)


2 kommentarer

kine

18.05.2011 kl.22:34

Haha! You're blue, di da di di da di dei...
Hanne

19.05.2011 kl.17:17

fabelaktig! jeg ler høyt!

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits