ready for work

26.04.2011 kl.14:00 i Skjønnhet og velvære 4 kommentarer


1 stk Monajenten i monsterstørrelse;-)

Etter å ha hatt extensionsene i håret i et halvt år uten å flytte dem oppover, var det på tide å ta dem ut før det for alvor ble dreads over festene. De hadde nemlig vokst ut sånn ca. 6 cm, og håret over var helt umulig å børste. Siden jeg begynner i ny jobb imorgen, ble det derfor frisørbesøk i dag, med både farging, klipping og kuring:-) Jeg kan ikke huske sist jeg hadde så mykt hår, og selv om det er småtrist at håret plutselig er "kort", er det ubeskrivelig deilig å kunne dra fingrene gjennom det uten å sitte fast, hehe:-)

Imorgen er det altså klart for min første dag i den nye jobben, og jeg er skikkelig spent!! Det skal bli godt å få litt utfordrende oppgaver igjen, slik at hjernecellene ikke tar ferie for godt:-) Jeg ønsker dere alle en strålende tirsdag!


4 kommentarer

Kine

26.04.2011 kl.18:47

Å så fin du er! Masse lykke til i morgen!!! Gleder meg til å høre hvordan det går! Du må ringe meg når dagen er over =D
Monajenten

26.04.2011 kl.19:25

Tusen takk Kine:-) Det skal jeg gjøre!!!
Tina

28.04.2011 kl.10:41

Så fin du ble på håret Mona;)

Lykke til på ny jobb:)
Myrna

29.04.2011 kl.00:21

Så fin!! Håper det gikk strålende på jobben!! :D

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits