this dress

09.04.2011 kl.21:11 i Inspirasjon 5 kommentarer

Helt siden jeg så disse bildene for første gang, har jeg drømt om en kjole i et lignende stoff. Etter å ha googlet som en galning, endte jeg tilslutt opp på ebay hvor jeg fant dette stoffet:Det er nok litt grovere i strukturen enn stoffet i kjolen til Carrie, så det å lage en identisk kopi går ikke. Men det gjør ingenting, for jeg har tenkt å lage min egen modell! Det viktigste var i grunnen å finne et stoff med avistrykk, og hvordan utfallet blir får jeg se den dagen kjolen er ferdig:-)


5 kommentarer

Hanne

10.04.2011 kl.13:49

Spennende! Gleder meg til å se resultatet!
Monajenten

10.04.2011 kl.15:42

Hanne: Jeg også:-P
Myrna Braza

11.04.2011 kl.14:55

ÅÅÅÅ så driiiitfett stoff! Herregud som jeg gleder meg til å se hvordan din blir! Og så må jeg få si TUUUSEN TAKK for blogg-award, så utrolig hyggelig, nå ble jeg veldig glad og takknemlig! Skal absolutt linke tilbake til din, og svare på spm osv, kjempegøy! Og så må jeg bare få GRATULERE deg såååå masse med jobben!! Så fantastisk gøy!! Skjønner godt at du bare smiler og smiler, og det smitter over på andre, så nå går jeg rundt og smiler og smiler jeg óg! :D

SV: Gøy at du har noen blomstersmykker, det er så fint! Tar du frem igjen i sommer kanskje? ;) Og JA, farger er HERLIG! Og rødt er et must i skapet, men det må jo brukes óg, ikke sant?! ;)
Monajenten

11.04.2011 kl.19:32

Myrna: Så herlig at du går rundt og smiler også:-) Ja, jeg gleder meg selv:-P Lurer på om jeg skal lage et highwaistskjørt og evt. en veske også, men må nesten se hvor mye stoff jeg får til overs:-)

Blomstersmykkene skal definitivt frem igjen til sommeren! Er helt enig i at rødt er et must. Jeg kler det ikke så godt nå med denne hårfargen, men har noen røde sko som jeg elsker!! :-)
kine

12.04.2011 kl.10:11

Den kjolen er kjempefin! Gleder meg til se din versjon!!

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits