we got a date

05.04.2011 kl.19:01 i Bryllup 8 kommentarerJa, ikke en date som i en date, men som i dato for bryllupet!! Kirken er bestilt og alt, så nå er det bare til å komme i gang med planleggingen:-) Hurra:-)

Imorgen skal jeg til byn med min søster og min skjønneste venninne for å prøve mange brudekjoler;-) Jeg tror jeg har funnet drømmekjolen da, men jeg tenker at jeg må bare prøve litt flere for å være 110% sikker. Stroppeløs bh er allerede pakket ned, og jeg er like klar for å prøve kjoler som et barn er klar for å åpne gaver på julaften;-)


8 kommentarer

Luisa

05.04.2011 kl.21:15

Åh så spennende! :D
Kine

05.04.2011 kl.22:38

Hoho, så gøy :) Lykke til med kjolejakt!

SV: Jo, det er til helgen og! Jeg og Angelin skal på lørdag, og du må bil med! :D Det er på Slettebakken, Haukeland og Minde, og vi skal være der når de åpner ;) Ka du sei?
Monajenten

05.04.2011 kl.22:48

Kl 10 på lørdag?? Må tygge litt på den, har muligens barnevakt på fredag:-p Men hadde vært SÅ gøy å finne noen skatter til fotografering:-D
kine

06.04.2011 kl.11:46

Jepp, kl 10, det er da man finner skattene ;) få deg heller barnevakt lørdag kveld, så får vi til en bytur da ;-)
Myrna Braza

06.04.2011 kl.19:54

Sååå herlig!! Hvordan gikk det med brudekjole-jakten og prøvingen? Håper du kooooste deg!!

SV: Tusen takk! Jeg er nesten som et barn som leter etter en firkløver i gresset når jeg er ute og shopper, hahah! Bruker som regel laaang tid på å finne bare én ring...På ordentlig skattejakt liksom! Og det er så kjekt når man finner sånne fine skatter som dette :)
Monajenten

06.04.2011 kl.20:31

Kine: Spørs om jeg får til barnevakt på lørdag altså, tror mamma og de har planer da:-(

Myrna: Det gikk.....litt for fint:-p Fant én til, og begge to er helt nydelige. Så jeg står mellom to og sliter så vanvittig med å velge:-s
Latoya

06.04.2011 kl.20:55

Så koselig! :oD
Myrna Braza

07.04.2011 kl.22:22

Hehe, for fint?! Går det an?! Gøy å høre at du koste deg. Er veldig spent på kjolen din!! Har du bilder med kjolene på deg? Ta deg isåfall en spørrerunde hos dine nærmeste venninner, så får du nok hjelp til hvilken du skal velge ;)

SV: Tusen takk! Ja, den jumpsuiten er helt fantastisk, og den føles like fantastisk på! Ja, ta deg en tur til Philippa - nydelige klær i like nydelig kvalitet som ikke alle andre har er både kjekt og gøy! Gleder meg til å se et plagg derfra i bloggen din en dag ;)

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits