changes

26.03.2011 kl.11:49 i Diverse 8 kommentarerPlutselig ble jeg lei av rosa, og fikk et akutt innfall om å endre designet på bloggen. Det er ikke helt optimalt enda, men det får duge;-) Hvilket design likte du best? Det gamle eller det nye? :-)


8 kommentarer

Myrna Braza

26.03.2011 kl.17:35

Logoen på den forrige designen din syns jeg passer så fint til navnet på bloggen din. Ellers liker jeg begge deler! Men skjønner at du vil ha en liten forfriskning, er så lett for å gå lei av designen sin, hehe :)
Monajenten

26.03.2011 kl.19:14

Vet du, jeg prøvde faktisk med den forrige skriften på denne også, men følte det ble så likt. Men det er jo i grunnen ikke det da, kanskje jeg skal bytte ut skriften igjen;-) Takk for tips! :-) Enig i at den passer til navnet!
Madeleine

26.03.2011 kl.21:03

Svar: Takk for kommentarer:) Jeg vet ikke om man kan kjøpe ting fra nettsiden deres desverre, men her er siden deres: http://grenes.dk/

Jeg likte best det rosa jeg, men det er vel fordi jeg er skikkelig rosafreak! Hehe:)

Er navnet ditt forresten Mona? Du ser så utrooolig kjent ut! Fra da jeg var liten... Hmm.. Jeg husker nemlig jeg var med en som het noe på M og du ligner bare noe helt utrolig! Og hun var/er mye eldre enn meg også, så jeg lurer på om det kan være deg? Haha, dette kommer virkelig ut fra det blå! :)
Monajenten

26.03.2011 kl.21:14

Jeg heter Mona ja:-) Jeg syns du så kjent ut også, men jeg kan liksom ikke huske å ha vært med noen som het Madeleine;-) Liker ikke helt at jeg er "mye eldre" da, haha:-P Begynner å bli gammel;-)
Luisa

27.03.2011 kl.11:35

Det ble fint! Liker begge deler jeg, de er jo helt forskjellige så vanskelig å velge, men jeg syns kanskje det gamle var finest, det nye er vel litt tøffere :)
Monajenten

27.03.2011 kl.12:10

Sånn, da har jeg ihvertfall endret tilbake til den gamle fonten;-) Tusen takk for svar alle sammen!
Myrna Braza

27.03.2011 kl.15:00

Fint det ble! Logoen kunne jo fått en farge? Det kunne vært gøy! :) :)

SV: Hahaha, Nelly er altfor gøy! Spent på pakken din ;) Ja, skoene er lekre, både gruer og gleder meg til å bruke dem, de er liiiitt høye altså. Men de blir fin pynt i vinduet som du ser, om de ikke funker å gå med, haha! Ja huff, vi har altfor lite sko.... ;)
Myrna Braza

27.03.2011 kl.21:13

SV: Hahaha, kravstor ;) 70 par?! Så gøy!!! Må få se bilde av samlingen din i bloggen din! ;) Ps, har en liiiten konkurranse gående i bloggen nå! ;)

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits