sometimes

20.03.2011 kl.20:10 i Skjønnhet og velvære 10 kommentarer


Før og nå

Noen ganger er jeg ekstremt lei av hårfargen min, og får lyst til å farge det mørkt igjen. Men så kommer jeg på alt stresset det medfører når jeg igjen blir lei, for det blir jeg støtt og stadig. Jeg har vel hatt det rødt i bortimot to år nå, og det er jammen meg rekord for min del:-p Jeg har lyst til å være blond, jeg har lyst til å være mørk....egentlig burde jeg hatt parykk;-) Men jeg har også lyst til å ha rødfargen når jeg skal gifte meg, og hvis jeg begynner å knote med fargen før den tid, blir den kanskje ikke like fin igjen?!

Ahhhh, et totalt meningsløst og uinteressant innlegg...men hvilken farge syns dere jeg kler best av de to på bildene over?Egentlig har jeg lyst til å farge det sånn som hun over her, men jeg bør vel innse at jeg er for blek, og ikke kommer til å kle det... Hun er jo i tillegg en skjønnhet uten like, så det skal nok litt til for å matche henne, ja. Første gangen jeg farget håret mitt blondt, var det helt kaldt i fargen og i grunnen fint, mens andre gangen klippet frisøren alt for mye og helt feil, i tillegg til at hun farget det gult, så jeg så ut som en sau. Var veldig lykkelig for det, siden jeg nettopp hadde hatt langt, mørkt hår og gikk til frisøren for å bli fin til et bryllup jeg skulle synge i.........


10 kommentarer

Just the two of us!

20.03.2011 kl.21:32

Definitivt rødt :) Det kler du, og det er det faktisk ikke mange som gjøre :)

IKKE farg det :)
Luisa

21.03.2011 kl.07:59

Det du har nå er aller finest av dem over :) Og hvis du vil farge så tror jeg du hadde kledd en fin brunfarge uten at jeg er en noen ekspert :p
Monajenten

21.03.2011 kl.08:37

Takk for svar begge to:-) Jeg kommer vel ikke til å farge det tenker jeg, men av og til frister det bare veldig veldig masse;-)
Hilde

21.03.2011 kl.12:14

Herlig rødfarge på håret ditt!

Så utolig mange fine bilder du tar. Dyktig du!
Tina

22.03.2011 kl.15:15

Mona, skal du gifte deg?

Syns du kler veldig godt rødt hår eg;)

klem og ha en fin dag!
Monajenten

22.03.2011 kl.15:19

Tina: Ikke før til neste sommer:-p
Kine

23.03.2011 kl.21:55

Jeg er enig med folket over her. Du er kjempefin med den røde fargen! Ikke farg det svart :)
Lettie

24.03.2011 kl.17:04

du vet jeg liker det illrøde håret ditt! skjønner likevel at det frister med blondt når du ser sånne bilder, sånn er jeg og.. ser bilder av noen som er SÅÅÅ fine med kort hår, bleket hår osv osv.. etter mange tabber har jeg innsett at jeg må se på bilder av meg selv med farger/sveiser jeg har hatt og gå for det jeg ser finest ut i.

Jeg syntes du er utrolig fin med rødt. Ikke mange som kler det.
Monajenten

24.03.2011 kl.19:35

Tusen takk alle sammen:-) Det blir nok til at jeg beholder fargen:-)

Lettie: Jeg skjønner veldig godt hva du mener. Da håret ble totalt mislykket med kort og gult hår, var det fordi jeg hadde sett et bilde, og som du sier så hjelper det tydeligvis ikke å se på andre. Man kler jo så forskjellige ting:-)
Madeleine

26.03.2011 kl.21:07

Jeg syns du er kjempe fin med den rødfargen du har nå! Det passer til øynene dine:)

Det er IKKE lett å få fin lysfarge. Jeg er naturlig lys, så jeg har valgt å holde håret mitt lyst nå, men føler det er så gult! Skal få fikset det hos frisøren min da. Jeg har nemlig lysnet det mest selv:p :)

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits