pretty soon

30.01.2011 kl.21:32 i Inspirasjon 5 kommentarer


Photo credit: Weheartit

I uken som kommer skal jeg ha fire studiofotograferinger, og jeg gleder meg noe helt enormt:-) Har ikke tall på hvor mange timer jeg bare har sittet og sett på bilder og fått inspirasjon langt ut i fingerspissene. Jeg håper jeg får til noen av idéene mine slik som jeg tenker, det er alltid moro:-)

Husk at alle som liker meg på Facebook får gratis fotografering, så bor du i Bergen og vil være modell for en dag eller har lyst til å ta med deg familien eller vennegjengen for å forevige noen øyeblikk, så er du hjertelig velkommen til å like meg her:-)


5 kommentarer

Kine

30.01.2011 kl.22:23

Så gøy da, lykke til med shootsene!! Du hvis du fremdeles er fri på tirsdag, så kan vi godt ta oss en fototur :)
Monajenten

30.01.2011 kl.22:35

Åååh Kinemor, tre av fotograferingene er på tirsdag:-S Men jeg har muligens tid tirsdagen etter? Og snart har jeg tid hele tiden:-p
Kine

30.01.2011 kl.22:50

Da prøver vi igjen neste tirsdag :) Jeg må se det litt an når det nærmer seg da, for jeg driver å går på jobbintervjuer i hytt og pine for tiden, og de pleier ofte å gi beskjed sånn litt i siste liten.

ps: you got mail ;)
Da skal jeg "like" deg der for her på blogg.no skjønner du, liker jeg deg ikke :P moahahahahaha
Monajenten

31.01.2011 kl.14:49

Heheheheh så snill du er:-p

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits