life changes faster than you can imagine

06.01.2011 kl.17:19 i Diverse 6 kommentarer

I dag fikk jeg vite at en venn døde i går. En liten gutt har mistet pappaen sin, samboeren min har mistet barndomskameraten sin...livet forandrer seg fortere enn man tror, og man ser det ikke før det er for sent.

Gjør meg en tjeneste i dag. Ring en venn eller et familiemedlem du ikke har snakket med på lenge, send en melding til en god venn, besøk en gammel bestemor, fortell noen at du er glad i dem, tilgi bagateller. Man vet ikke hva morgendagen bringer, så la noen få vite at du tenker på dem.

Til min kjære vakre venninne: Ring meg når som helst, jeg kommer løpende når du trenger meg.
I love you honey. Always. Vi er der for dere.


6 kommentarer

Kine

06.01.2011 kl.21:13

huff, det var trist å høre, Mona :( Forferdelig når slikt skjer.
Luisa

06.01.2011 kl.22:15

Så utrolig trist:'( Varme tanker sendes deres vei.

07.01.2011 kl.11:49

Forferdelig vondt å miste noen kjære!! Var det han som var med i norske talenter?
Regine

07.01.2011 kl.12:22

Uff så trist , kjenner eg fikk klump i halsen av å lese det.Alt kan forandre seg på et øyeblikk, skummel tanke.. En 1-åring døde her heime på julafta, blei rygga over, forferdelig grusomt. Kver gang sånt skjer så tenker eg at eg må være flinkere til å nyte ting, glede meg over det som er positivt og ta vare på dei rundt meg og aldri skilles fra noken som uvenner..for ein veit aldri om ein kjem til å snakke med dei igjen. Trist å gå rundt å tenke sånn, men ein veit jo aldri ka som kan skje.
Monajenten

07.01.2011 kl.12:49

Anonym: Ja, det var dessverre han. Har ikke blitt så mye søvn i natt, kan man si..

Regine: Ja det er forferdelig trist. Jeg leste om den 1-åringen på nett, helt grusomt det også. Og så på julaften...nei, det er lett å ta ting for gitt og tenke at "det skjer ikke meg", men plutselig gjør det det.

08.01.2011 kl.00:26

Huff, så trist Mona:(

Ja lev hver dag som det kunne vært den siste, utolig viktig, så altfor lett å glemme!

Skal ringe en god venn, som eg savner mye i dag;)

klem fra meg

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits