nice one

16.12.2010 kl.20:31 i Diverse 4 kommentarerInspirert av Maja sitt innlegg, fant jeg (uten å lete!) en fantastisk skrivefeil på et av årets leketøysblader. "Årets populæreste leke!" Er det ikke bare helt nydelig??

Huff, jeg kjenner at jeg blir flau på journalisters vegne. Det er ikke sjeldent man ser skrivefeil i disse dager. Én ting er tastefeil, men enhver journalist burde være klar over at det ikke heter "populæreste" men "mest populære". Så hvis det er noen der ute som ønsker å gi meg jobb som journalist (uten skrivefeil:-p) så er det bare å ta kontakt;-)

*korrekturleser innlegget sånn ca. 47 ganger før jeg tør å poste det*


4 kommentarer

anguavonuber

16.12.2010 kl.20:50

Haha!<3 Love it!

Sv: Jeg har redigert bildene ^^ så det er ikke sminke;p
Monajenten

16.12.2010 kl.20:57

Angua: Skulle ønske det var sminke:-p Det var helt nydelig!
Regine

17.12.2010 kl.08:47

hehe :)

fort gjort egentlig med skrivefeil.. kjipt når det kjem på trykk og ihvertfall med sånne feil som er så tydelig!

sv: var kjempefin den modellen på nelly.com også, ja eg skulle egentlig hatt 65 c, men det fant eg ikkje.. fant ikkje det på nettet heller, kun 65 D.. men kanskje det går? kanskje eg skal teste det neste gang.
Monajenten

17.12.2010 kl.08:58

Regine: Jeg bruker egentlig 65F men den måtte jeg sende tilbake fordi den var for liten i cupen. Så det er godt mulig at du kan kjøpe 65D! :-)

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits