fashion inspiration

28.11.2010 kl.12:34 i Inspirasjon 4 kommentarer
Photo credit: weheartit

Siden jeg ikke har et eksepsjonelt spennende liv, er det ikke så mye nytt som har skjedd i det siste. Derfor poster jeg disse fantastiske bildene fra weheartit. Jeg er helt forelsket i hårfargen til de to rødhårede, sånn vil jeg også ha! Jeg hadde det før, rødfargen gikk mer mot det oransje, men etter forrige frisørbesøk var det plutselig ikke sånn lengre. Jeg kjenner at det er litt småtrist, så jeg håper at det går an å ordne det neste gang selv om jeg egentlig syns hårfargen min er fin.

Disse bildene inspirerer meg fordi det er lignende plagg jeg har i klesskapet mitt for tiden. Blonder, skinnjakker, fargepalett i bl.a. svart, hvitt, gammelrosa og grått. Hadde jeg bare sett like lekker ut som disse jentene, skulle jeg ikke ha klaget:-)

Jeg ønsker dere alle en strålende søndag!


4 kommentarer

Dagens Outfit

28.11.2010 kl.14:49

elsker smykket til hun ene, og du har jo fin rødfargeish på håret du da! ;)
Monajenten

28.11.2010 kl.18:01

Dagens Outfit: Tusen takk:-) Jeg syns egentlig fargen er fin, men jeg liker det aller best når det er mot oransje, sånn som hun siste her. Eller kanskje en blanding av begge to, hehe;-)
jeg :)

28.11.2010 kl.20:07

tullejenten! Du er jo like lekker. :) nuss
Regine

06.12.2010 kl.09:56

ahh, digg inspirasjon!! :)

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits