the moon

24.11.2010 kl.19:45 i Diverse 2 kommentarer


Photo credit: Paolo De Faveri

Omtrent slik ser månen ut utenfor her nå (bortsett fra at det ikke er fullmåne), og det er så fantastisk vakkert! Hver gang jeg ser sånt, har jeg lyst til å løpe å hente kameraet for å fotografere, men jeg blir alltid like skuffet over at bildene blir så uskarpe og dårlige.

Dere fotoeksperter, går det an for folk med "vanlig" speilreflekskamera å fange dette på en god måte, eller må man ha kamera til minst 50 000,- og linser til omtrent samme pris? Jeg har så utrolig lyst til å få tatt vakre bilder av månen, men føler ikke at kameraet er godt nok. Er det noen som vet?


2 kommentarer

Lammelåret

26.11.2010 kl.19:28

Jeg liker bildet godt!
Ønsker deg en god helg, Mona!
Monajenten

26.11.2010 kl.20:27

Takk det samme, søte deg:-)

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits