unacceptable

17.11.2010 kl.20:45 i Diverse 4 kommentarer


Photo credit: Jan Henriksen

Noe av det kjedeligste jeg vet er å klikke meg inn på blogger som aldri blir oppdatert. Til slutt mister man lysten til å besøke bloggen i det hele tatt, selv om man vet at man kanskje kan gå glipp av noen gode innlegg. Derfor beklager jeg for ekstremt dårlig blogging i det siste. Jeg har jobbet denne uken, og da går det i ett med både henting og levering i barnehage og skole, jobbing, handling, middagslaging og plutselig kveld. Det blir ikke mye tid til å skrive spennende og interessante innlegg da, ei heller mulighet for å ta gode bilder.

Jeg satser på bedre bloggtider fremover, og håper at dere søte mennesker som har vært her inne en liten tur, kanskje vil komme tilbake igjen selv om jeg startet min nye bloggkarriere på håpløst vis;-)

Jeg har forresten søkt på en ny jobb....det er drømmejobben med stor D, og jeg krysser alt jeg kan av fingre og tær for at jeg får den. Jeg har både kompetansen og interessene som trengs, men det er ikke ofte slike jobber dukker opp, så det er nok mange om beinet. Men dette er min jobb, har jeg bestemt! Lykke til til meg:-)


4 kommentarer

Englemamma&Trollmor

17.11.2010 kl.21:23

Masse lykke til :) Jeg har heller ikke oppdatert bloggen min på kanskje 1 uke, men lysten er ikke der. Så får heller bare vente til den kommer. . .
Kine

17.11.2010 kl.21:38

Masse lykke til fra meg og! You can do it!! *heier på deg
Lammelåret

23.11.2010 kl.23:25

Lykke til med jobben!
Jeg synes du skal skrive når du føler for det, det er bedre med innhold i postene enn tom taushet, tenker jeg iallfall..
Monajenten

23.11.2010 kl.23:34

Lammelåret: Jeg er i grunnen helt enig med deg. Kommer nok ikke til å bli noe "Nå skal jeg spise kjøttkaker og så skal jeg se på tv og så skal jeg sove" innlegg fra meg:-)

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits