collection of the nerds

15.11.2010 kl.21:56 i Diverse Én kommentar


Veldig fin blitz på den ene boken her ja!

Bøker! Jeg elsker bøker:-) Dette er min nerdete samling av skolebøker, fagbøker og inspirasjonsbøker når det gjelder grafisk design, fotografi og motedesign. Hvis jeg har talt riktig, har jeg 47 bøker, og den første av dem kjøpte jeg i august for to år siden. Hei hei, det er jeg som er nerden ja;-) Må vel legge til at jeg har sånn ca. 15-20 bøker til på ønskelisten min, så det stopper langt i fra her!

Jeg har faktisk lest i alle sammen, så det er ikke sånn at jeg kjøper bøker bare for å se kul ut;-) En del av dem inneholder stort sett bare bilder, og sånne bøker er herlig å dra frem når man føler at inspirasjonen har tatt seg en litt for lang hvilepause.

Jeg anbefaler alle som liker bøker å handle på Amazon, de fleste bøkene jeg har kjøpt har kostet omtrent halvparten av hva de gjør i Norge. Man betaler heller ikke toll og moms for bøker, så det kommer ingen uforutsette utgifter i tillegg:-)


Én kommentar

16.11.2010 kl.14:27

böcker är ju det bästa!

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits